Doorgaan naar inhoud
4 reasons why the Puckababy sleeping bag is a solution for restless babies

4 redenen waarom de Puckababy slaapzak een oplossing is voor onrustige baby's

Zodra uw baby geboren is, begint u echt de uitdaging aan te gaan om hem een ​​goede en rustgevende slaap te bezorgen. Voor veel ouders verandert het ongezonde slaappatroon van hun pasgeboren baby in een probleem dat de baby echt moe en niet op zijn gemak maakt. Als je in zo’n situatie zit, is de Puckababy-Piep slaapzak een goede oplossing voor je onrustige baby. Hier zijn enkele redenen waarom!

Een veilig alternatief voor inbakeren

Voor baby's die moeite hebben met in slaap vallen, geven veel ouders de voorkeur aan inbakeren om hun kleintjes te kalmeren. Vooral voor de pasgeborenen, die zichzelf wakker maken en voortdurend huilen omdat ze gewend zijn aan het veilige gevoel in je buik en onervaren zijn met de plotselinge verandering, de zogenaamde moro-reflex. Daarom is de Puckabbay slaapzak een top keuze voor baby’s tot 3 maanden. Dankzij de vorm zal je baby weer het comfortabele gevoel krijgen dat hij had in de baarmoeder van zijn mama.

Zeer comfortabel en veilig

De Puckababy slaapzak heeft een buikband die de slaapzak op zijn plaats houdt en een gevoel van geborgenheid creëert terwijl je baby ermee slaapt. De kleine, schattige armpjes en beentjes zijn zachtjes in de slaapzak genesteld, waardoor je baby ongestoord kan slapen en een verbeterde slaaproutine krijgt. De katoenen stof voelt bovendien heel prettig aan...je baby zal er ongetwijfeld veel rustiger op slapen.

Verlicht maagkrampen
De voordelen van een betere en langere slaap voor uw baby zullen het verlichtingsproces van maagkrampen vergemakkelijken, wat vrij vaak voorkomt bij pasgeborenen. Zo’n diepe slaap is extra handig voor de baby om uitgerust wakker te worden!

De warmte wordt goed gereguleerd
Het handhaven van de juiste temperatuur voor uw baby is een zeer belangrijke stap voor een goede slaap. De zachte en ademende materialen van de slaapzak kunnen je helpen bij het reguleren van de ideale temperatuur van je baby voor koelere en warmere nachten.
Klaar om je baby meer rust te geven en jezelf minder zorgen te maken? Ontdek onze Puckababy slaapzakkencollectie en kies welk design jouw voorkeur heeft!