Doorgaan naar inhoud
Behind the Brand - Summer Gray Wallpapers

Achter het merk - Zomergrijs behang

Summer Grey is een familiebedrijf gevestigd aan de rand van Amsterdam. Gelanceerd in 2019 door het Britse echtpaar Lauranza en Ed, is het hun doel om magie in de huizen van mensen te brengen door middel van prachtig ontworpen behang.

De afgelopen jaren hebben ze verschillende nieuwe collecties geproduceerd, in samenwerking met bekende lokale kunstenaars en illustratoren. Hun behang wordt in Nederland gedrukt op vliesbehang dat super eenvoudig te plaatsen is en milieuvriendelijker is dan papier- of vinylbehang.

Behang wordt een steeds belangrijker onderdeel van Nursery Design, waarbij klanten hun favoriete behang kiezen en vervolgens de rest van het interieurontwerp baseren op het door hen gekozen patroon. Zomergrijs behang is nu een grote favoriet onder ouders bij het kiezen van het ontwerp van hun nieuwe kinderkamer of kinderkamer.

Het mooie van het kiezen van behang voor je kinderkamer of kinderkamer is dat je echt creatief aan de slag kunt.

Met de Dreamland-collectie van Summer Grey, ontworpen in samenwerking met de Nederlandse kunstenaar Iris Esther, kun je een boswonderland creëren, met prachtige bosdieren die door bladeren en bloemen gluren, of delicate motten op de muren. Dit behang stimuleert echt de fantasie van kinderen en creëert de meest magische kamers.

Er is ook de mogelijkheid om voor eenvoudigere bloempatronen te gaan, zoals het Climbing Rose-ontwerp of het Eve-patroon. Dit behang is erg populair bij mensen die een subtiele maar mooie en rustgevende babykamer willen creëren.

Een andere stijl die we erg populair zien worden in het ontwerp van kinderkamers is fruitbehang. Summer Greys Lemon Tree's en Pomegranate behangpapier is de perfecte achtergrond voor de fruitige nieuwe kamer van je kleintje.

Je kunt je fantasie de vrije loop laten bij het creëren van je kinderkamer of kinderkamer en het behang helpt de ruimte tot leven te brengen.

Summer Grey heeft veel van hun eigen ontwerpen, waarvan je er enkele hier op de Hola BB-website kunt kopen.

Ze verkopen ook een verscheidenheid aan andere, zorgvuldig geselecteerde merken, met name de traditionele Zweedse ontwerpers zoals Borastapeter en Midbec. Hun eigen ontwerpen en alle andere merken vind je hier op hun website.

Wilt u hulp bij het kiezen van een behang voor uw kinderkamer of kinderkamer? Boek een afspraak met de interieurstylist van Hola BB, die u kan helpen bij het kiezen van het perfecte interieur voor uw kinderkamer. Ook kunt u alle behangstalen bekijken in onze Flagship store in Badhoevedorp.

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van hoeveel rollen u nodig heeft, neem dan contact op met Summer Grey via info@summergray.nl en zij helpen u graag verder.

Het beste aan behang is dat het je kamer echt kan transformeren. Het is supergemakkelijk op te zetten en af ​​te breken en het creëert de meest magische plek voor je speciale kleintje.

Vorig artikel Billie Wonder helpt je op een makkelijke en stijlvolle manier de afvalproductie te verminderen met wasbare luiers
Volgend artikel Onze co-sleepreis met jullie gedeeld