Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
A Scavenger hunt

Speurtocht

Met je kinderen naar buiten gaan , zeker in deze koudere dagen, is erg belangrijk. Is het zo'n dag waarop je kinderen geen zin hebben om de kou in te gaan? Wellicht hebben wij de perfecte oplossing voor u! Organiseer een makkelijke speurtocht , in een handomdraai voorbereid en gegarandeerd veel plezier!


Bedenk een speurtocht om uw kleintje tijdens een wandeling te vermaken. Voeg hun favoriete dieren/voertuigen/gebouwen toe om ze gemotiveerd en opgewonden te houden terwijl ze wat frisse lucht en beweging krijgen . Bovendien kun je het leuk vinden om de items de avond ervoor te tekenen.


Als je meer artistieke uitdagingen hebt, zoals sommigen van ons, ga dan naar deze eenvoudige tekengids . Ze hebben vrijwel alles wat je zou verwachten tijdens een wandeling met je kleintje, vooraf voor je getekend.


De dochter van Elisha, een van onze teamleden, had zoveel plezier, vooral toen ze het laatste item, een lieveheersbeestje, vonden net toen ze thuiskwamen. De prijs die haar dochter kreeg voor het vinden van elk item op de kaart: ijs en een meezinger van Disney.


Veel plezier met volgen! #ThuismetHolabb
Ps Vergeet ons niet te taggen in jouw bijzondere vondsten ! Of in de prachtigst geïllustreerde speurderskaarten. @Hola_bb_Amsterdam.

Met liefde,
Het Hola BB-team

Vorig artikel De nacht voor Kerstmis - Engels verhaal
Volgend artikel Kleur je eigen Dinkum Doll