Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Doorgaan naar inhoud
International Women's day Auction for Charity

Internationale Vrouwendagveiling voor het goede doel

Wat ons betreft zou het het hele jaar Internationale Vrouwendag moeten zijn! Daarom zullen we de vrouwenbeweging nog wat langer voortzetten. De veiling ter ondersteuning van de vrouwen in Oekraïne, die onze hulp echt meer dan ooit nodig hebben, loopt tot en met zondag.

Het recente nieuws dat Russische luchtaanvallen doelbewust gezondheidscentra met kraamafdelingen hebben getroffen, breekt ons hart en we zijn vastbeslotener dan ooit om te doen wat we kunnen om te helpen.

We zijn enorm dankbaar voor de andere vrouwelijke oprichters die ons hebben geholpen bij het opzetten en runnen van deze veiling. Daarom is deze blog bedoeld om iets meer over deze ongelooflijke vrouwen te vertellen. Hun merken, producten en wie ze zijn als vrouwen.

Als u wilt deelnemen, kunt u hier alle aangeboden producten en diensten vinden.

Maan

Ringsling merk Moon is opgericht door 2 moeders, Claire & Olivia, van verschillende kanten van de wereld die samenkwamen in Amsterdam.

Beide vrouwen delen de fundamentele overtuiging dat er geen betere manier is om je kleintje vast te houden dan van hart tot hart met ringbandjes, de onbezongen helden van het babydragen.

Met Moon zorgen ze niet alleen voor moeders en hun baby's. Ook zorgen ze goed voor moeder natuur. Elke Moon Sling is gemaakt van zorgvuldig overwogen en afkomstige materialen, waaronder 100% linnen stof uit Nederland.

Mayli

Sieradenmerk Mayli is opgericht door Nhi. Nhi, geboren en getogen in Nederland, is een creatief individu, een ontwerper en een vrolijke moeder van twee!

MAYLI ontstond nog voordat ze haar studie Fashion Branding & Marketing in Denemarken afrondde. Nhi begon zelf de wereld rond te reizen om de materialen te vinden die ze voor haar ontwerpen had bedacht. Terwijl ze niet alleen voor werk maar ook voor avonturen reisde, raakte ze geïnspireerd voor Mayli, het sieradenmerk dat bekend staat om zijn eenvoud, fijne en bewuste creaties.

Onze favorieten zijn de gepersonaliseerde Mayli-geboortesteenkettingen en amberkleurige babyarmbanden.

Prelude

Het mooie Franse merk Prélude is door Clémence opgericht na de geboorte van haar dochter. Naast mooie momenten vond Clémence de eenzaamheid en moeilijkheden van de eerste maanden na de geboorte een uitdaging. Ze was zeker niet de enige met deze gevoelens en creëerde een podcast met getuigenissen (in het Frans) genaamd Prélude, om toekomstige ouders concrete voorbeelden te geven van het dagelijks leven met een pasgeboren baby.

Na 6 maanden sloot Céline zich aan bij Prélude en samen brengen ze nuttige producten en schoonheid in het dagelijkse ouderleven. Prélude heeft textielaccessoires opnieuw uitgevonden om ouders echt te plezieren, zoals hun prachtige babytas inclusief aankleedkussentje.

Hun producten worden gemaakt in Frankrijk en Portugal, in door een familie gerunde werkplaatsen met een grote knowhow.

Palais de l'eau

Conchita heeft met haar grote liefde twee kinderen en hun doel is om van elke dag een feestje te maken. Na een carrière in evenementen en reclame durfde Conchita in het diepe te springen met haar eigen ontwerp van de Baby Towel. 5 jaar geleden uitgevonden toen ze aan het stuntelen was met haar pasgeboren baby. Het is nu voor velen het kraamcadeau.

Bij Palais de l'eau is duurzaamheid een prioriteit. De Raw Cotton-collectie en de Recycled Denim-capsulecollectie zijn allebei geweldig.

Summer Gray

Lauranza en haar man hebben Summer Grey opgericht, de thuisbasis van prachtige behangpapieren die zorgvuldig voor u zijn uitgekozen. Hun doel is om mensen te helpen magie in hun huis te creëren door middel van mooie, milieuvriendelijke en duurzame wandbekleding.

Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen en selecteren van de mooiste behangpapieren, muurschilderingen en kunst aan de muur, en helpen mensen hun droomkamers te creëren door middel van visueel inspirerende producten. Geef uw kinderkamer een boost met hun prachtige muurkunst.

1-op-1 coaching - balans tussen je nieuwe rol in het moederschap en je carrière

Mies is een professionele managementcoach en heeft zichzelf door dezelfde transitie heen gewerkt die jij als (aanstaande) moeder doormaakt. Het (her)evalueren van haar motivaties toen ze moeder werd, heeft haar geholpen haar prioriteiten op een rij te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd haar waarden naleefde. Keuzes maken en ernaar handelen, zowel in haar carrière als in haar persoonlijke leven, is voor Mies nu een koud kunstje. Het is de basis om haar professionele leven, maar ook haar persoonlijke leven, in flow te leiden.

Min

Mari creëerde de Minu draagdoeken vanuit haar eigen interesse voor een gezonde en natuurlijke babyontwikkeling, met de bedoeling om stijl en comfort te creëren die zowel baby’s als ouders zouden kunnen waarderen.

Dragen werd een passie van Mari kort nadat haar dochter was geboren. Toevallig kwam ze bij haar eerste omslagdoek terecht, toen ze een heel lang stuk stof in haar kast vond en ging googlen hoe ze er zelf een kon maken.

Nadat ze erin was geslaagd haar dochter in de doek te krijgen, viel het kleine meisje snel in slaap en kalmeerde. Het voelde alsof Mari erin slaagde haar dochter met eigen handen en lichaam te kalmeren. Sindsdien is dragen hun favoriete bezigheid geworden. Mari's passie is om dit ook voor nieuwe ouders te creëren met de prachtige superzachte draagdoeken.

Garbo & Vrienden

De meeste van onze favoriete prints zijn ontworpen door Garbo & Friends. Gevestigd in Stockholm, Zweden en in 2012 opgericht door illustrator en ontwerper Susann.

Garbo&Friends is oorspronkelijk gemaakt voor de kleintjes in het gezin. Ze willen producten ontwerpen die mooi, duurzaam en inspirerend zijn. Producten die de tand des tijds doorstaan, zowel qua stijl als qua kwaliteit, waardoor hun producten in wezen kunnen worden overgedragen aan een nieuwe generatie. Hun beste duurzaamheidsadvies is om de items waar je van houdt te gebruiken en hergebruiken.

Goede doelen

Voor de veiling hebben we twee goede doelen geselecteerd met jarenlange ervaring in het redden en ondersteunen van moeders en kinderen van over de hele wereld, die nu al hun kennis en expertise inzetten om de kinderen en vrouwen in Oekraïne te helpen.

UNFPA - Focus op vrouwen en meisjes die in crisissituaties leven in een wereld vol conflicten.

Red de kinderen . - Help kwetsbare kinderen over de hele wereld, die vaak de grootste slachtoffers zijn van crises, conflicten en oorlog.

Help vrouwen en kinderen over de hele wereld te beschermen, zodat ze niet alleen kunnen overleven maar ook kunnen gedijen door hier uw bod uit te brengen.

Volgend artikel De mooiste tijd van het jaar: kersttradities

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden