Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
8 thoughtful and practical maternity gifts every Mama will love

8 doordachte en praktische kraamcadeaus waar elke mama dol op zal zijn

Bent u op zoek naar een cadeau voor een zwangere vriendin of familielid? Zit je vast aan ideeën om dat te kopen? Wij hebben onze 8 meest doordachte en praktische cadeaus voor je klaarstaan.

1) Kenko huidverzorgingsassortiment

Deze natuurlijke huidverzorgingslijn voor moeders en baby's is een attent cadeau voor een zwangere mama. Je kunt producten alleen voor mama kopen of een combinatie van producten voor mama en baby kopen. Onze favoriet is de verzachtende badoliecadeauset met jojoba en abrikoos.

2) Moeder Cheri Miracle Makers t-shirt

Het perfecte cadeau voor een coole trendy Lente Zomer Mama. Dit lichtgewicht T-shirt begeleidt je tijdens je zwangerschap en verandert vervolgens in een heerlijk comfortabel borstvoedings-T-shirt met de superhandige ritsen bij de mouwen.

3) Mom-tas - Een van onze favoriete Mom-tassen is de Lil Atelier Danco Mommy-tas. Deze superhandige tas is gemaakt van zachte teddystof en biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt voor mama en baby.

4) Moonie slaapmiddel - De Moonie Beer en Konijn zijn een van onze favoriete producten hier bij Hola BB. Als de baby langskomt, slaapt de beer/het konijn bij hen, maar tegen de laatste weken van de zwangerschap is het voor de mama fijn om ermee te slapen, zodat hun geur wordt overgedragen. Dit maakt het nog geruststellender voor de kleine als hij of zij arriveert.

5) Thats Mine zwangerschaps- en voedingskussen - Een prachtig kussen dat je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap, borst- of flesvoeding of als comfortabel rustplekje voor je baby. Plaats het kussen tussen je benen om een ​​comfortabele slaappositie te vinden als je zwanger bent en gebruik het als voedingskussen als de baby erbij komt.

6) Thats Mine - Silva warmtekussen . Dit prachtige verwarmde kussen gemaakt van tarwekorrels kan tijdens de zwangerschap worden gebruikt om te helpen bij pijn in de onderrug. Als de baby er eenmaal is, blijft het kussen super handig, omdat het de krampen en pijn helpt verlichten die je kunt ervaren tijdens de borstvoedingsperiode en vele andere situaties. Je kunt het kussen ook invriezen en gebruiken bij pijnlijke borsten of als verkoelend kussen tijdens warme zomerdagen.

7) Het Miracle Makers shirt met ruches . Deze blouse in klassieke stijl laat elke zwangere mama zich een miljoen dollar voelen.

De prachtige ruches in Parijse stijl en A-lijn snit met pofmouwen gemaakt uit het zachtste gaas zijn het perfecte cadeau voor een toekomstige nieuwe mama die je graag wilt verwennen en feliciteren.

Deze blouse is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, dus voor elk wat wils.

8) Nolow Alcoholvrije wijn. Voor die momenten waarop je het wilt vieren met een glaasje Bubbly, is het Nolow-assortiment super chique en een mooi cadeau voor als je uit de buurt van alcohol blijft. Alleen verkrijgbaar in de winkel.

Hopelijk heb je hierdoor een aantal goede ideeën gekregen over dingen die je kunt kopen voor de nieuwe mama in je leven.

Wij helpen u altijd graag met het uitzoeken van cadeaus of het beantwoorden van vragen in onze flagshipstore in Badhoevedorp.

Vorig artikel Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten: maak kennis met de SleepyTroll Baby Rocker
Volgend artikel Vier Moederdag met Mayli Jewelry Collection