Doorgaan naar inhoud
Bump up the comfort of your little one: Why we love the KAOS Klapp highchair

Vergroot het comfort van je kleintje: waarom we dol zijn op de KAOS Klapp kinderstoel

Ouder zijn is een vreugdevolle ervaring, maar het kan ook een moeilijke ervaring zijn. Toch is het ons doel om het ouderschap een fluitje van een cent te maken. We waren zo blij om KAOS in 2019 te ontdekken, toen we voor het eerst hun revolutionaire Klapp opvouwbare kinderstoel aan onze collectie toevoegden, prachtig ontworpen om je kind te helpen stevig te blijven zitten.

Gedreven door de grote wens om betere babyproducten te maken die zowel functioneel als duurzaam zijn, richtten Gineline Kalleberg en Mette Bordal Hansen in 2014 KAOS op. Met de baby’s in hun armen begonnen ze producten te ontwikkelen die voortkwamen uit de echte behoefte die ze als ouders hadden. . Na 5 jaar onderzoek en werk creëerden ze de KAOS Klapp kinderstoel , een hoogwaardige, houten en duurzame stoel die daar echt ontbrak. Hoewel KAOS Klapp is ontworpen voor comfort en gemak, is dat nog niet alles. Het is ook gemaakt van milieuvriendelijke materialen die veilig en zacht zijn voor je baby en het milieu, of zoals wij het graag noemen: een product dat 'goed is voor je kleintjes en goed voor de planeet'.

KAOS kinderstoel

Als ouders willen we overal waar we gaan een gezellige en comfortabele ruimte voor onze kleintjes creëren, toch? Dan is de KAOS Klapp zeker een topper! U zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk het is om de KAOS Klapp in uw auto te vervoeren, dankzij het supereenvoudige vouwmechanisme. Of je nu op vakantie gaat, naar een restaurant gaat, of grootouders blij maakt met het bezoek van hun kleinkinderen: je doet de gordel om en je bent klaar om te gaan! En als je er eenmaal bent, klap je hem gewoon uit en ja, je bent klaar!

Wat de KAOS Klapp kinderstoel nog spannender maakt, is de verstelbare functie, waardoor je hem niet snel hoeft te vervangen. Bij het vertellen van hun verhaal waren Gineline en Mette niet blij met de producten met een korte levensduur op de markt. Ze wilden daar verandering in brengen, en dat hebben ze gedaan! Met KAOS Klapp kun je, terwijl je baby in nieuwe posities groeit, gewoon overschakelen van het pasgeboren zitje naar de beugel, zo eenvoudig is het. KAOS Klapp is gebouwd om lang mee te gaan, je kunt gerust zeggen dat het een stoel is voor alle kinderjaren! Om de Klapp kinderstoel veelzijdiger te maken naarmate je kind ouder wordt, zie je mogelijk extra accessoires in onze KAOS collectie:

KAOS - Klapp kinderstoel + Newbornset
KAOS Klapp Junior Tuig
KAOS Klapp - Veiligheidsrail
KAOS Klapp - Vol 2 Dienblad
KAOS - Klapp Kussenset

Nadat we de stoel zelf thuis hebben gebruikt, zijn we zo blij om onze recensie met u te delen en te zeggen dat we niet teleurgesteld zijn. Wij weten dat niets belangrijker is dan het welzijn van uw baby. Onze kleintjes verdienen het beste en wij zijn er om je daarbij te helpen!

Team Hola xxx

Vorig artikel Maak kennis met het AeroMoov-reisbedje: met uw kleintje altijd en overal aan uw zijde
Volgend artikel Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten: maak kennis met de SleepyTroll Baby Rocker