Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
Celebrating Mother’s Day with Mayli Jewelry Collection

Vier Moederdag met Mayli Jewelry Collection

Nu we Moederdag op 14 mei naderen, willen we graag even de tijd nemen om over deze speciale gelegenheid te praten. Als moeder weet je misschien dat het moederschap niet altijd gemakkelijk is. Het is een achtbaan van emoties. Maar ondanks dit alles is er niets dat meer voldoening geeft dan de liefde en band die u deelt met uw kleintjes. Om deze bijzondere band prachtig te eren, nemen we je graag mee en laten we je iets meer zien over onze Mayli sieradenmerkcollectie.

Mayli is opgericht door Nhi Pham, een creatieve ontwerper en een lieve moeder van twee kinderen. Geïnspireerd door haar smaak in schoonheid en het reizen over de wereld, kon ze het schattige sieradenmerk Mayli ontwerpen, dat eenvoud, tijdloze en fijne creaties uitstraalt. Omdat ze zelf moeder was en om de schoonheid van het moederschap te vieren, creëerde Nhi ook de gepersonaliseerde collectie Mayli geboortesteenkettingen en Amber babyarmbanden. En wat is een betere gelegenheid om het moederschap te vieren dan Moederdag?

Mayli-sieraden

Als tijdloze herinnering aan je moederliefde hebben we een geweldige selectie Mayli Birthstone-hangers , die een sieraad zullen zijn om de komende jaren te koesteren. Elke ketting is voorzien van een initiaalhanger en een geboortesteen naar keuze, die symbool staat voor de geboortemaand. Je kunt ervoor kiezen om zowel de geboortesteen als de hanger te personaliseren met de geboortemaand en initiaal van jezelf, je baby of een andere dierbare. Om uw ketting nog betekenisvoller te maken naarmate uw gezin groeit, kunt u er eenvoudig voor kiezen om nog een hanger toe te voegen met de initialen van uw kleintjes.

Mayli Geboortesteen hanger selectie

Afhankelijk van je voorkeuren kun je ook kiezen voor alleen een ketting met hanger. Het leuke aan de hangers is dat ze zowel aan de voor- als aan de achterkant te personaliseren zijn. Naast het vleugje elegantie en de schoonheid van de hangers symboliseert elke ketting de liefde, kracht en de oprechte band tussen jou en je baby. Het kan het meest betekenisvolle cadeau zijn voor jezelf of voor iemand anders van wie je houdt op Moederdag! Kies tussen een gouden initiële hanger , een vergulde energiesteenketting , een smaragdgroene liefdesketting of een barokke romantische ketting

Mayli sieraden hangerbarokke romantiekLiefde ketting

Dit jaar hebben we een aantal nieuwe stukken toegevoegd aan de Mayli-collectie. Elk van haar armbanden is handgemaakt met een klein schattig rhodochrosiet. Deze edelsteen staat ook bekend als de halfedelsteen van onvoorwaardelijke liefde. Zo'n mooi klein maar betekenisvol geschenk om te geven.

armband

Moederschap is een gevoel van liefde en verbondenheid met je kinderen, een gevoel van verantwoordelijkheid en bescherming. Het is geen verrassing dat het beste cadeau voor moeders ook het welzijn en het geluk van uw kinderen is. Voor alle moeders die hun kleintjes graag van accessoires voorzien, hebben we ook de prachtige Amber babycollectie, die de harten van mama's heeft veroverd en erg populair is in onze winkel. De collectie bestaat uit Amber kettingen en Amber armbanden, een combinatie van prachtige edelstenen, allemaal gemaakt van Baltisch barnsteen. De innerlijke samenstelling van de edelstenen en het vrijkomen van de natuurlijke oliën verzachten het ongemak van de baby bij het doorkomen van tandjes. Ook goed om te weten is dat ze bij volwassenen nuttig zijn bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Mayli Amber-collectie

In onze Mayli-collectie vindt u verschillende mengsels en kleuren van de sieraden die bij uw stijl en smaak passen, zodat u het perfecte cadeau voor Moederdag kunt samenstellen. Kijk hier voor het volledige assortiment van de collectie!

xxxTeam Hola BB

Vorig artikel 8 doordachte en praktische kraamcadeaus waar elke mama dol op zal zijn
Volgend artikel Ons duurzame bedrijf