Doorgaan naar inhoud
Create a comfy and beautiful nursery with the Garbo & Friends bedding collection

Creëer een comfortabele en mooie kinderkamer met de Garbo & Friends beddengoedcollectie

Baby's brengen veel tijd door in hun bedje, dus het kiezen van een comfortabele en veilige beddengoedset is belangrijk. Als het om beddengoed gaat, zijn wij absoluut superfan van het Zweedse merk Garbo & Friends , dat een aantal stijlvolle en unieke beddengoedproducten op maat heeft gemaakt zodat jouw kleintje heerlijk kan slapen. Elk van de collecties van Garbo & Friends is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur, wat tot uiting komt in de patronen van hun beddengoedproducten. Van klassieke bloemenprints tot speelse dierendessins: de Garbo & Friends collectie wordt zeker een geliefd item in de kinderkamer van je baby!

G&Fs beddengoed Cherrie Blossom

Onze Garbo & Friends collectie bestaat uit verschillende producten: hoeslakens , kussenslopen , matte hoezen , bedbumpers , beddengoedsets , inbakerdoeken en slaapzakken . Het grappige is dat je deze items met elkaar kunt mixen en matchen om een ​​rustgevende en rustgevende ruimte in de kinderkamer van je baby te creëren. Om te genieten van de mooie zonnige dagen die voor je liggen, zal de babypod van Garbo & Friends, voorzien van een aantal fantastische botanische patronen, je baby een heerlijk en comfortabel plekje geven.

Garbo & Friends beddengoed
Het beddengoed is met oog voor detail vervaardigd en elk van hen heeft een aantal verschillende prachtige prints, zoals bramen, klokje, mimosa, rozemarijn, plantkunde of fauna, die allemaal een andere, bijzondere sfeer aan uw kinderkamer geven. Deze eenvoudige en delicate, maar toch mooie patronen zorgen ervoor dat uw kinderkamer eruit ziet als een gezellige oase! Nu de zomer voor de deur staat, zullen de prachtige patronen van Dogwood , Mimosa en Cherrie Blossom zeker een bloemig zomernest in de kamer van uw baby creëren!
Garbo & Friends-beddengoed
De ontwerpen van Garbo & Friends zijn niet alleen mooi, maar ook zorgvuldig gemaakt. De unieke designs en de heerlijk zachte en organische materialen maken Garbo & Friends tot een favoriet merk onder ouders, die willen dat de babykamer net zo lekker aanvoelt als hij eruit ziet. Kenmerkend voor Garbo & Friends is het gebruik van de meest duurzame en veilige stoffen in hun beddengoedcollectie. Vooral als het gaat om hoeslakens, kussenslopen, mathoezen of inbakerdekens, die direct contact maken met de huid van je baby, zijn ze gemaakt van 100% katoenen mousseline, een ongelooflijk zacht en lichtgewicht materiaal. Het mooie van dit materiaal is dat het bij elke wasbeurt zachter en zachter wordt, waardoor de textuur van de stof een zacht oppervlak wordt voor je kleintje om in te slapen. Ook een duurzaam advies? Gebruik en hergebruik ze de komende jaren. Met hun duurzame kwaliteitsstoffen zullen ze generaties lang worden doorgegeven!
Garbo & Friends-beddengoed
Je kunt ook de Garbo & Friends-collectie bekijken en de grote verscheidenheid aan patronen en kleurencombinaties in elk beddengoed bekijken. Vind je favoriete beddengoedprints die perfect in elke kinderkamer passen en tegelijkertijd het grootste comfort voor je kleintje bieden!
Vorig artikel Hier zijn enkele vakantiebenodigdheden voor een koele zomer met je baby
Volgend artikel Naptime met Flow Amsterdam: Samen een heerlijk slaapmoment creëren voor je baby!