Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Doorgaan naar inhoud
Gwenn's top 10 favorite products

Gwenns top 10 favoriete producten

Toen ik afgelopen zomer voor Hola BB begon te werken, was ik in verwachting van mijn eerste kindje en had ik absoluut geen idee wat ik nodig had en wat niet. Er is zo’n grote markt voor babyproducten en eerlijk gezegd is niet alles echt essentieel. Als aanstaande moeder (of vader) kan het daarom lastig zijn om keuzes te maken. Dus we dachten: waarom zouden we je niet helpen door onze top tien van producten te delen waar we oprecht blij mee waren/zijn! Dit zijn de producten die ik gebruikte of nog steeds gebruik bij mijn zoon Bodi. Ik hoop dat het je nu gemakkelijker maakt om je eigen keuze te maken!

Top 10 favorieten

Moonboon hangmat

Toen Bodi 3 maanden oud was, begon ik weer te werken. Hij bevond zich op dat moment in een zware periode waarin hij overdag nauwelijks kon slapen. Ik bleef met hem rondlopen in de draagzak of kinderwagen, maar zodra ik stil stond werd hij wakker. 's Middags in zijn eigen bed slapen was ook simpelweg niet mogelijk. Omdat ik een middagje thuis ging werken en ik niet wist hoe ik dat voor elkaar kreeg, hebben we de Moonboon aangeschaft. Ik was bang dat dit een van die producten was waarvan het beter leek dan het in werkelijkheid zou zijn... maar dat was het niet! De moonboon heeft me echt door een aantal hele moeilijke momenten heen geholpen. Zodra ik Bodi in de hangmat legde, ontspande hij zich. Omdat hij nog steeds erg gefocust was op alles wat hij kon zien, waardoor hij niet in slaap kon vallen, heb ik een XL inbakerdoek over de houten lat gelegd. Wij verkopen nu zelfs een overkapping die perfect past. Maar hierdoor had hij echter het gevoel dat hij in zijn eigen cocon lag en viel hij zomaar in slaap (echt waar!).

Baby slaapt in Moonboon-hangmat

Stokke Carrier Limas Plus

Voorafgaand aan mijn werk bij Hola BB had ik het in mijn hoofd gehaald om 300 euro uit te geven aan een bepaalde draagzak. De belangrijkste reden hiervoor was het ontwerp, haha. Ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. De Stokke Limas Plus is zo fijn in gebruik en eerlijk gezegd vind ik deze kleur erg mooi. Dat hij zo prettig in gebruik is, komt vooral door de brede banden om je rug die het gewicht heel goed verdelen. Ook heeft de draagzak geen ongemakkelijke bandjes onder je armen (denk aan zomershirtjes en zinderend weer...). Daarnaast is de draagzak te gebruiken vanaf 4-18 kilo, waar veel andere draagzakken dat niet zijn. En je kunt hem op verschillende manieren gebruiken: als zijdrager, voordrager en achterdrager, zeker als je kindje wat groter is, is dat handig.

Cocoon natuurlijke matras

Ik vond het heel belangrijk dat Bodi op een goed en natuurlijk matras zou slapen. Dit was voor mij veel belangrijker dan het bed waarin hij zou liggen. We doen heel ons best om duurzaam te leven en een niet-natuurlijk matras voelde voor mij echt niet als de juiste keuze. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de matras zeer goed ventileert en een goede ondersteuning biedt. Doordat je het matras kunt omdraaien, heb je voor zowel de babyperiode als de peuterperiode een matras die goed is afgestemd op de behoeftes van je kindje. Ik vind het niet erg dat de hoes niet wasbaar is. Ik gebruik een goede matrasbeschermer en zodra deze vies wordt heb ik een reserve in de kast liggen en kan ik het bed direct weer gebruiken.

Summer Gray behang

Niet alles hoeft praktisch te zijn, zeker niet als je een achtergrond in interieur hebt. Bodi's kamer is voorzien van het Ranunculus (Midnight Blue) behang. Het geeft zoveel sfeer aan de kamer en was heel gemakkelijk aan te brengen.

Joolz Geo kinderwagen

Ook al heb ik de voorganger van de Joolz Geo3, deze mag niet ontbreken in het lijstje. Omdat wij een hond hebben en vaak door het bos wandelen, was ik op zoek naar een kinderwagen die geschikt was voor ruiger terrein. Ook de extra grote boodschappenmand is een echt pluspunt.

Smoking

Omdat ik Bodi graag zelf zijn eten laat pakken, was alles vies toen hij eenmaal begonnen was met het eten van vast voedsel. Met dit schort liet ik hem zorgeloos experimenteren.

Wondermakers T-shirt en trui

Ik heb deze trui en dit T-shirt zo vaak gedragen in de tijd dat ik borstvoeding gaf. Vooral buiten het huis, bijvoorbeeld op een terras, was ik erg blij met de verborgen ritsen. Zo kun je toch met wat meer privacy je baby voeden. En waar ik de meeste zwangerschaps-/voedingskleding een beetje saai vind, vind ik onze lijn erg leuk.

XL inbakerdoek

Ik gebruik de XL inbakerdoeken eigenlijk voor bijna alles: In het begin om in te bakeren, dan als lakentje in zijn wiegje, om te voeden, over de Moonboon hangmat, over de kinderwagen als hij moe maar te afgeleid is om in slaap te vallen.

Draagbaar aankleedkussen

Van tevoren dacht ik dat een draagbaar aankleedkussen een beetje overdreven zou zijn en dat je het niet echt nodig zou hebben. Toen ik meer met Bodi uitging, was ik verrast hoeveel vuile kleedruimtes er in restaurants zijn. Dan is het fijn om zo’n extra matje bij je te hebben. Maar ook tijdens lange wandelingen in de natuur of als we op bezoek waren bij vrienden, had ik graag mijn eigen matje bij me. De vakjes erin zijn handig voor je doekjes en luiers, zo heb je alles gemakkelijk bij de hand.

Moonie

Wat de Moonie zo leuk maakt is dat hij veel verschillende mogelijkheden heeft, je kunt kiezen uit verschillende geluiden, je kunt eenvoudig het volume aanpassen, het licht is optioneel en je kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren. 's Nachts, tijdens het voeren, is het licht lekker zacht. Maar je kunt er ook voor kiezen om het licht standaard uit te zetten, zo gaat de batterij extra lang mee. Ook heeft de Moonie een oplaadbare batterij in plaats van batterijen, wat ik veel handiger vind.

Als ik het nog een keer zou kunnen doen:

Snuzpod co-slaper

Ik had een rotan wieg voor Bodi gekocht. Het zag er prachtig uit, maar uiteindelijk had ik liever een co-sleeper gehad. Eerlijk gezegd dacht ik vooraf dat het een beetje een overbodige luxe zou zijn om je baby uit je bed te kunnen pakken. Ik dacht: het is niet zoveel extra moeite om uit bed te komen als je 's avonds je baby gaat voeden. Eén keer in de kraamweek had ik het fysiek zwaar. En uit bed komen deed pijn en voelde ongemakkelijk. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik zeker een co-sleeper kopen. Mama, maak het jezelf in deze periode zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Er komen al zoveel nieuwe, uitdagende en mooie ervaringen op je af.

Billie Wonder wasbare luiers

Voor Bodi gebruikte ik wasbare luiers van een ander merk. Billie Wonder hadden we toen nog niet in onze collectie. Na een tijdje was ik wat minder enthousiast over degene die ik had. Toen ik Billie Wonder mocht proberen, kon ik de twee merken vergelijken en ik was aangenaam verrast. De luiers van Billie Wonder gaan langer mee, passen beter bij een pasgeboren baby en zijn een stuk kleiner dan de luiers die ik gebruikte. Daarnaast zit er een aparte nachtluier bij, zodat je de luiers ook gemakkelijk 's nachts kunt gebruiken. Wil jij het ook zelf uitproberen? Dan raad ik je aan om The Trial Kit aan te schaffen.Ik hoop dat deze blog je helpt om te kiezen tussen de vele beschikbare opties die er zijn. En bovenal hoop ik dat je zult genieten van de kostbare tijd die voor je ligt!

XXX,

Gwenn

Vorig artikel Ons duurzame bedrijf
Volgend artikel Een gids over het gebruik van wasbare luiers en waarom u ze zou moeten gebruiken