Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
Introducing AeroMoov Travel Cot: With your little one by your side anywhere and anytime

Maak kennis met het AeroMoov-reisbedje: met uw kleintje altijd en overal aan uw zijde

Maak kennis met het AeroMoov-reisbedje: met uw kleintje altijd en overal aan uw zijde

Eindelijk is het zover! Wij stellen je graag voor aan het Aeromoov Instant reisbedje de nieuwste toevoeging aan onze collectie! Dit reisbedje voor je kleintje zal de beste reisgenoot zijn om epische familie-avonturen te beleven! Hier zijn enkele redenen waarom het Aeromoov-reisbedje ideaal is voor onderweg.

  1. Met het Aeromoov reisbed kent het avontuur geen grenzen

Omdat elk moment telt, waarom neem je je kleintje niet overal mee naartoe en houd je hem dichtbij? Of het nu een dagje buiten is, een dagje strand of een familievakantie, met het Aeromoov reisbedje kan je baby veilig spelen en slapen zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

  1. Praktisch voor warme, zonnige dagen

Met de zomer in aantocht is het beschermen van je kleintje tegen de UV-stralen van de zon net zo belangrijk als regelmatig buiten zijn. Naast bescherming tegen de zon, gehydrateerd blijven of het zoeken naar koele plekken buiten, kun je met dit reisbedje eenvoudig schaduw creëren met het optionele Aeromoov Sunshade . En voor de muggen die zo vervelend zijn? Met het Aeromoov klamboe zit je helemaal goed! Je kleintje kan veilig rusten of spelen. Een fijne vakantie voor iedereen!
  1. Een reismaatje voor baby's en peuters

Het reisbedje heeft twee matrasniveaus: een tussenniveau, voor baby's tot 2 maanden, en een basisniveau, waar je naartoe kunt verhuizen als je kleintje een peuter wordt en zelfstandig in bed kan klimmen. En over matrassen gesproken: het is essentieel dat het reiswiegmatras ook voorzien is van hoeslakens. Met de Aeromoov 100% katoenen hoeslakens houd je je baby vooral tijdens warme dagen fris en veilig.

  1. Super eenvoudig op te zetten

Het opzetten van het Aeromoov reisbedje is ontzettend eenvoudig. Hij heeft een moeiteloos automatisch mechanisme, waardoor je hem in slechts enkele seconden kunt opzetten en opvouwen.

  1. Licht en compact

Hij weegt nog geen 5 kg en is zeer compact op te vouwen. Je kunt hem overal in je huis of zelfs in je auto opbergen, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor andere spullen. Het is zo cool als je onderweg bent!

Laat uw kind overal veilig spelen! En met de zomervakantie voor de deur, maak je klaar om een ​​aantal prachtige reizen te maken! Goede reis!

Vorig artikel Voeg een vintage tintje toe aan je kinderkamer met de Woodies Cot Collection
Volgend artikel Vergroot het comfort van je kleintje: waarom we dol zijn op de KAOS Klapp kinderstoel