Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Doorgaan naar inhoud
Say Goodbye to Sleepless Nights: Meet the SleepyTroll Baby Rocker

Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten: maak kennis met de SleepyTroll Baby Rocker

Als er een onderwerp is dat altijd ter sprake komt tijdens het chatten tussen ouders, zijn het de slaapgewoonten van onze baby's. De kans is groot dat je de slapeloze nachten hebt gehoord of meegemaakt waarin je je baby wiegde. Het is zo leuk om alle tips en trucs te kennen over hoe je je kleintjes in slaap kunt brengen, maar wat als je baby het er niet altijd mee eens is? Wat als u het beu bent om uw baby voortdurend in slaap te moeten wiegen? Dan laten we je graag nog wat meer van de SleepyTroll Baby Rocker uit onze collectie zien! Maak je klaar om samen met ons te bekijken waarom deze Baby Rocker mogelijk ons ​​favoriete babyproduct is!

Als ouders van pasgeborenen begin je de betekenis van slaapgebrek te beseffen. Dat gold ook voor Ståle, de vader van de pasgeboren Silas, wiens baby niet zou slapen tenzij hij een wiegende beweging voelde. In de zoektocht naar een goede nachtrust voor zichzelf en de baby creëerde hij de SleepyTroll, die het mogelijk maakte om een ​​kinderwagen te laten schommelen en de ouders de rust te geven die ze nodig hebben.

Met een sterk gevoel voor duurzaamheid, vrij van gifstoffen en ter ondersteuning van onze missie van een duurzame toekomst, zijn we er trots op het merk SleepyTroll als onze partner te hebben!

De SleepyTroll Baby Rocker is ontworpen met het comfort van u en uw baby in gedachten. Bevestig de wip eenvoudig aan de kinderwagen of het autostoeltje van uw baby, pas de snelheid aan en laat de wip vervolgens rustgevend werken, zodat u kunt uitrusten of voor andere dingen kunt zorgen, terwijl u weet dat uw baby goed slaapt! Als sensorgestuurde wip detecteert hij geluiden en bewegingen en begint de kinderwagen automatisch zachtjes te wiegen voordat je baby helemaal wakker is. Geen gedoe of gedoe, gewoon momenten van rust voor jou en je kleintje!

De SleepyTroll past niet alleen in een kinderwagen, maar je kunt hem ook prima in het babybedje gebruiken. Dit is waar de SleepyTroll Bed Adapter en de Bed Rocker Voeten van pas komen. De combinatie van de rocker met de adapter en de bed rocker voeten, verandert het bedje van uw baby in een serene wieg die de beweging nabootst van het in uw armen worden gehouden. Wanneer de sensoren van de SleepyTroll-wip worden geactiveerd, maakt deze gedurende 3 minuten een schommelbeweging totdat hij in de slaapbewakingsmodus gaat. Wat zo geweldig is aan SleepyTroll is dat het echt een redder in nood is voor ouders, en dat het echt zoveel extra tijd zal opleveren. De rocker heeft ook een oplaadbare batterij, dus het is vrij eenvoudig om hem werkend te krijgen. Het is het recept om je baby tot rust te laten komen en een dutje te doen! Uiteindelijk betekent een lekker dutje een blije baby – en een blije baby betekent zeker blije ouders!Geniet van de broodnodige rust die u verdient terwijl u uw baby een goede nachtrust geeft. We verdienen tenslotte allemaal het geschenk van een goede nachtrust

Vorig artikel Vergroot het comfort van je kleintje: waarom we dol zijn op de KAOS Klapp kinderstoel
Volgend artikel 8 doordachte en praktische kraamcadeaus waar elke mama dol op zal zijn