Doorgaan naar inhoud
Add a Vintage Touch to your Nursery with the Woodies Cot Collection

Voeg een vintage tintje toe aan je kinderkamer met de Woodies Cot Collection

Bij Hola bb zijn we zo trots dat we in 2019 de eerste winkel in Nederland waren die Woodies lanceerde en zijn geweldige babymeubelproducten naar je toe bracht. Met veiligheid en comfort in gedachten heeft Woodies een verscheidenheid aan prachtige ontwerpen gemaakt om ervoor te zorgen dat uw baby in een veilige en gezellige omgeving slaapt. Met deze blog gewijd aan de slaap van je baby, ontdek je samen met ons ons favoriete vintage assortiment babybedjes uit de Woodies-collectie.
Woodies nobel vintage kinderbedje
Vintage esthetiek heeft de afgelopen jaren een comeback gemaakt, en met goede reden. Het Woodies Noble Vintage Cot is een prachtig meubelstuk dat de elegantie van een vintage stijl naar de kamer van je baby brengt. Het ledikantje heeft een verstelbare bodem met twee matrashoogtestanden, zodat je de stand kunt kiezen die bij jouw baby past. In onze Woodies-collectie hebben we ook verschillende anti-allergie- en schimmelwerende matrassen die de rug van je baby volledig ondersteunen. Kies uit een Premium Latex-kinderbedmatras of een dubbelzijdig Premium Airflow-matras en combineer ze met uw Noble-kinderbedje.
Als je dit prachtig vormgegeven ledikantje ziet, vraag je je ook af: “Tot welke leeftijd is dit ledikantje geschikt?” Het goede nieuws is dat de Noble Cot eenvoudig kan worden aangepast aan uw snelgroeiende kleintje, zodat hij een onafhankelijke peuter kan worden. Als je kindje niet meer zo klein is, beschikt het Noble Cot ook over 3 afneembare spijlen zodat je opgroeiende peuters zelf in en uit kunnen stappen.
 
Je kunt er ook voor kiezen om het Woodies Noble Cot om te bouwen tot een knus bedje voor je opgroeiende peuter. Door één zijde van het bedje te verwijderen en de Vintage Day Bed Side toe te voegen , tover je het ooit genoemde babybedje om tot een veilig bed waar je peuter in kan slapen. Dankzij de manier waarop de bedzijde is opgebouwd, kan je kindje vrij verlaten en betreden.
Voor een bed waar ze mee kunnen tot ze 6 jaar zijn, zouden we ook kiezen voor een Noble 2 in 1 Cot Bed . Deze optie is volledig om te bouwen van een babybedje naar een prachtig peuterbed. Zodra uw baby groter wordt en klaar is om naar een groot bed te verhuizen, kunt u hem eenvoudig aanpassen aan een normaal bed, zodat u hem nog vele jaren kunt gebruiken. Voor extra bescherming en veiligheid raden wij ouders altijd aan om bij het ombouwen van het kinderbedje tot een peuterbed een Junior Side toe te voegen .
.
Woodies nobele vintage wieg

Tijdens de eerste zeven maanden van de baby slapen ouders het liefst met hun kleintje in dezelfde kamer en kiezen ze voor de wiegjes. Zo hebben wij in onze collectie ook de Noble Mini Crib opgenomen . Het heeft een zeer veilige en stabiele structuur, waardoor je zowel aan de rechter- als aan de linkerkant van de wieg beelden kunt hebben om de baby te zien. Voor wat schommelbewegingen met het wiegje kun je eventueel de Noble Rocking Feet toevoegen . Deze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en zullen je baby heerlijk in slaap wiegen. In onze Woodies Matrassencollectie vindt u ook de juiste matras voor uw bed naar keuze.
 
Als aanvulling op uw Vintage Kinderkamer is het plaatsen van een Noble Commode naast uw ledikant of wiegje ook een optie, zodat u uw baby tijdens het eerste jaar gemakkelijk kunt verschonen. Het mooie van de Woodies commodes is dat wanneer je baby groter wordt, je de tafels kunt gebruiken als opberger voor de kinderkamer. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en staan ​​prachtig in elke kamer!
Woodies Star Dust ledikant en ledikant

Als je twijfelt tussen een moderne of een vintage kinderkamer, dan krijg je met het Star Dust ledikant en wiegje het beste van twee werelden, aangezien ze perfect bij beide stijlen passen. Het leuke Star Dust wiegje kun je overal in huis plaatsen en is zeer veilig voor je baby om er heerlijk in te slapen. Als je liever een ledikantje hebt dan een ledikantje, dan is het Star Dust ledikantje ook een goede keuze. Het is namelijk voorzien van 4 matrashoogtes en is een prima ledikantje voor baby's van 0-3 jaar. Wil je ook een commode toevoegen? Dan raden wij je aan om hem te combineren met de Classic Commode of Top Commode . Ze passen zo goed bij elkaar; we houden ervan!
Woodies Boho-kinderbedje

Heb je misschien liever een meer bohemian stijl voor je kinderkamer? Dan brengt het Boho Vintage Cot van Woodies een bohemian sfeer in je kinderkamer. Het geeft je alles wat je nodig hebt, van veiligheid, matras met vier niveaus, 3 verwijderbare spijlen en een afgedekte lade. Een wiegje om je baby te volgen van pasgeborene tot een opgroeiende en actieve peuter.
Bekijk ook het volledige assortiment van onze Woodies-collectie om uw favoriete vintage kinderkamerinterieur te creëren of breng een bezoek aan onze winkel in Badhoevedorp voor een kijkje en een glimp van inspiratie.
Vorig artikel Naptime met Flow Amsterdam: Samen een heerlijk slaapmoment creëren voor je baby!
Volgend artikel Maak kennis met het AeroMoov-reisbedje: met uw kleintje altijd en overal aan uw zijde