Doorgaan naar inhoud
Here are some holiday essentials for a cool summer with your baby

Hier zijn enkele vakantiebenodigdheden voor een koele zomer met je baby

De langverwachte zomervakantie is alweer aangebroken! Al het plezier dat je gaat beleven, dat is geweldig! Maar laten we eerlijk zijn: zo eindigt een zomers gesprek voor ouders niet. Als we het hebben over warme dagen of stralende zon, springen onze ouderinstincten niet zomaar over op de gedachten aan de zomer en vakantie. Nee! We beginnen meteen na te denken over alle extra bescherming en comfort die onze kleintjes nodig hebben. Dus, voordat je de zomer in gaat, hebben we in deze blog een checklist opgesteld met een aantal onmisbare vakantiebenodigdheden om deze zomer samen met je baby zo geweldig mogelijk te maken. Laten we eens kijken!

Badkleding

De golven roepen ook om jouw kleintje! Als er iets is wat baby’s graag doen als ze op het water zijn, dan zijn het wel die schattige spettersmomentjes waar ze zo eindeloos van genieten. Een zwembroekje van zachte en veilige stof is handig om te hebben, zodat je baby een leuke waterervaring kan beleven. Draag ze en veel plezier met zwemmen!

zwemkleding

De waterdichte zwemluiers zijn perfect geschikt voor uw baby om te genieten van een uitje in het water, terwijl hij ervoor zorgt dat hij schoon en comfortabel blijft. Je kunt ook superleuke vakantiefoto's van je baby vastleggen in zwemluiers, die even modieus als functioneel zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Hoe leuk en cool kan dat zijn?

zwemluiers Billie Wonder

Reiswieg

Deze zomer zal het AeroMoov-reisbedje de beste metgezel van je gezin zijn, waar je ook heen gaat. Reist u ver of dichtbij? Het maakt niet zoveel uit wanneer je het reisbedje super eenvoudig kunt opzetten, opvouwen en opbergen. Jouw baby zal deze vakantie overal zijn speelse nestje hebben. En voor wat extra bescherming tegen de krachtige UV-straling zorgt het zonnescherm voor een veilig en schaduwrijk plekje.

Aeromoov

Kapok autostoelkussen

Kapok autostoelkussens zijn ideaal om comfortabele autoritten voor uw kleintje te garanderen. De temperatuurregulerende en vochtabsorberende eigenschappen zorgen ervoor dat je baby droog, veilig en uitgerust blijft tijdens de reis.

Kapok autostoelkussen

Een ademende matrasbeschermer en hoeslakens

Je weet hoe ongemakkelijk je kunt worden op die zeer warme, zonnige dagen. Laat staan ​​voor een kind dat de lichaamstemperatuur niet zelf kan regelen. De Aerosleep matrasbeschermer en hoeslaken zijn ideaal voor de komende warme dagen. Ze zorgen voor luchtcirculatie terwijl uw kind slaapt, wat een vrije ademhaling garandeert en een baby die fris wakker wordt.

Aerosleep matrasbeschermer Ringslingers

Als het beleven van een aantal avonturen met je kleine ontdekkingsreiziger die je nauw aan het hart ligt op je to-do-lijstje staat deze vakantie, dan zijn de maanringslingers de oplossing voor jou! U kunt de ringslings eenvoudig gebruiken om voor- of achterwaarts te dragen. De stof van 100% puur linnen maakt ze perfect voor de zomer, om te genieten van de dagactiviteiten en lange nachtwandelingen met je baby.

Maansling

Dus, bent u klaar om uw koffers te pakken en van de vakantie met uw gezin een gelukkig uitje te maken? We hopen dat we je hebben geholpen met wat ideeën over de items die je deze zomer bij je kunt hebben. U bent altijd welkom om onze winkel in Badhoevedorp te bezoeken, zelf de zomerproducten te bekijken en gezellig samen te kletsen. Prettige Feestdagen!

Vorig artikel Owlet-babyfoon: kleine harten dichtbij houden
Volgend artikel Creëer een comfortabele en mooie kinderkamer met de Garbo & Friends beddengoedcollectie