Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Lenteuitverkoop nu van start! Bespaar tot 70%
Doorgaan naar inhoud
Crafted with love by Fiona Walker: Create a magical nursery with your favorite animal decor

Met liefde gemaakt door Fiona Walker: Creëer een magische kinderkamer met je favoriete dierendecor

Wilt u de kinderkamer van uw kleintje omtoveren tot een mooie, gedecoreerde ruimte? Wat dacht je van een aantal handgemaakte dierendecoraties die elke kamer een dosis plezier geven? Wij staan ​​voor je klaar met onze Fiona Walker-collectie, waarvan de uniek vervaardigde items een speelse omgeving creëren en de fantasie van je baby geen grenzen kent!

Of je nu kiest voor een grote tijger , een vriendelijke vos , een schattig babyhert , een schattige flamingo of een giraffe , Fiona Walker heeft een verscheidenheid aan safarivriendjes die bij elke kinderkamerstijl en kleur passen. Hun minimalistische maar prachtige ontwerpen zullen een unieke toevoeging zijn aan de kinderkamer.

Als het erom gaat een glimlach op het gezicht van je baby te toveren, is Fiona Walker echt het merk dat dat zal doen, door creativiteit en verbeeldingskracht te combineren. Elk stuk is ontworpen om een ​​wonderland naar de kamer van uw baby te brengen. Wil je misschien een back-in-time-thema maken? Dan hebben we ook nog het Triceratops wanddecor, verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en grijs, voor een boeiende en gezellige wereld.


Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn alle decoraties gemaakt van biologische wol en natuurlijke materialen, waardoor de producten niet alleen gezond zijn voor de planeet, maar ook zeer zacht voor binnenshuis.


Dus, heb je zin om de metgezel van je baby te ontdekken? In onze Fiona Walker-collectie kun je je favoriete dierendecors mixen en matchen om de kinderkamer van je baby om te toveren in een magisch dierenrijk.

Vorig artikel Hoe kies je het perfecte matras voor je baby of peuter
Volgend artikel Lekker slapen met de Moonie beer en het konijn: de beste bedtijdmaatjes van je baby