Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
Naptime with Flow Amsterdam: Creating together a delightful sleeping time for your baby!

Naptime met Flow Amsterdam: Samen een heerlijk slaapmoment creëren voor je baby!

Je baby rustig zien slapen! Er is iets werkelijk magisch aan dit moment. U kunt dan nadenken over de aangeboren behoefte van uw baby aan comfort en veiligheid. Bij Flow Amsterdam begrijpen ze de essentie van rust en harmonie in het leven en daarom hebben ze de producten op prachtige wijze gecreëerd om je baby liefde, vertrouwen en veiligheid te bieden tijdens zijn slaap en ouders een stukje gemoedsrust!

In deze blog delen we graag iets meer van onze collectie van Flow Amsterdam met je en geven we je een kijkje in de eenvoud die dit merk vertegenwoordigt.


Je kleintje een gevoel van veiligheid, warmte en ontspanning geven tijdens zijn dutje is ongetwijfeld de magie achter een goede nachtrust. Het hartslagtrooster is een uniek product dat een hartslagimitatie combineert met rustgevende melodieën, zodat uw baby zich op zijn gemak voelt en goed slaapt. U kunt kiezen uit een reeks kalmerende geluiden, zoals het geluid van een waterval of een hartslag, en twee andere slaapliedjes om een ​​gezellige omgeving te creëren voor een goede nachtrust. Als je een tijd instelt, blijft de melodie tot die tijd spelen en als je het geluid van je baby hoort huilen, maak je geen zorgen, het dekbed begint automatisch zijn mooie melodieën te spelen. Je kunt uit onze collectie kiezen uit het schattige en lieve Liva Heartbeat Trooster of Milo Heartbeat Trooster , beide gemaakt van zachte en zachte materialen die gevoelig zijn voor de huid van je kleintje. Bovendien zijn ze knuffelig en klein genoeg om in de kleine handjes van je baby te passen. Liva en Milo worden de beste maatjes van je baby tijdens zijn slaap!


De wereld van een baby gaat ook over mooie dromen en momenten. Met de Björn-projector of Moby-projector kunt u de slaapruimte van uw baby omtoveren in een dromerige slaapruimte. De projectoren zijn oplaadbaar en hebben zes verschillende verlichtingsopties met drie helderheidsniveaus. Pas de lichtcombinatie toe die jouw kleintje het meest geruststellend vindt. Je baby zal graag naar de mooie projecties op het plafond kijken terwijl hij rustig in slaap valt.Voor een rustgevende sfeer die perfect is om te slapen, hebben we ook diverse nachtlampjes in onze Flow Amsterdam collectie. Kies je favoriete ontwerpen: Moby Nachtlampje , Liva Nachtlampje of Oscar Wandlamp . Het nachtlampje straalt gedurende 15 minuten een zacht licht uit, maar je kunt er ook voor kiezen om het de hele nacht aan te laten. Het leuke is dat je de kleuren van de lamp kunt veranderen door er gewoon op te tikken. Je kunt je kinderen er ook op laten tikken, want de lampen zijn zo zacht dat ze er zelfs mee kunnen knuffelen voordat ze in slaap vallen.We hopen dat deze blog je wat ideeën heeft gegeven over hoe je de bedtijdroutine van je baby kunt omzetten in magische en geruststellende slaapuren. Vind de beste vriend van je baby tijdens de slaap en droom zoete dromen voor je kleintje!

Vorig artikel Creëer een comfortabele en mooie kinderkamer met de Garbo & Friends beddengoedcollectie
Volgend artikel Voeg een vintage tintje toe aan je kinderkamer met de Woodies Cot Collection