Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Koop een wieg, ledikant of peuterbed en bespaar 20% op een matras naar keuze. Voeg code 'Mat20' toe tijdens het afrekenen
Doorgaan naar inhoud
Our Sustainable Business

Ons duurzame bedrijf

Hola BB werd ruim zes jaar geleden geboren en vanaf de eerste ideeënfase wist ik dat het een 'vriendelijk' bedrijf moest zijn, waarbij mensen en onze planeet voorrang kregen boven winst.

Onze merkwaarden vanaf dag één waren 'Goed voor de kleintjes en de planeet'. en het is iets dat elke beslissing die we de afgelopen zes jaar hebben genomen, heeft bepaald.

Het is niet altijd gemakkelijk, gemiddeld kost het ongeveer 25% meer om voor een duurzame optie te kiezen dan voor de standaard, tijdens moeilijke tijden in het zakelijke en persoonlijke leven moeten er compromissen worden gesloten, maar ik ben er zo trots op dat we ons aan onze belofte hebben kunnen houden en dankzij onze klanten overleven we niet alleen, maar bloeien we ook.

Dus ter ere van Dag van de Aarde 2023 wilde ik enkele dingen met jullie delen die we bij Hola BB doen om een ​​betere toekomst voor onze kinderen en de vele generaties die na ons zullen volgen, te garanderen.

1. Ons NL-gebaseerde magazijn op zonne-energie

We zijn enorm trots dat we een van de eerste winkels zijn die ons magazijn uitsluitend op zonne-energie runt. Van onze elektriciteit tot verwarming, ons magazijn is volledig off-grid en gebruikt geen enkel niet-hernieuwbaar element.

2. Ons wagenpark met elektrische voertuigen

Al onze voertuigen, inclusief onze bestelwagen, zijn 100% elektrisch en worden opgeladen via onze zonnepanelen in het magazijn. 

3. Onze bezorgpartners

We hebben hard gewerkt om leveringspartners te vinden die het harde werk dat we in ons milieubeleid hebben gestoken, niet ongedaan maken. Tot nu toe zijn de meeste van onze leveringen gedaan via PostNL en hoewel ze eraan werken om de normen voor hun CO2-uitstoot te verbeteren, zijn ze niet zo schoon en groen als we zouden willen. Daarom worden vanaf april alle kleinere bestellingen via Budbee geleverd.

Budbee sluit volledig aan bij onze duurzame bedrijfswaarden en helpt een nieuwe manier vorm te geven voor winkels en bedrijven om artikelen op een eenvoudige, groene manier te bezorgen. Hier zijn enkele van de geweldige dingen waarop we met Budbee kunnen vertrouwen.

  • Duurzame diesel en elektriciteit helemaal
  • Routeoptimalisatie en vulpercentages

Meer over hoe Budbee dit doet, vind je hier!

4. Ons recyclingbeleid

De detailhandel en vooral de e-commerce zorgen voor een enorme hoeveelheid verpakkingsafval. Ons strikte recycling- en papierverpakkings-/verzendbeleid zorgt ervoor dat we de hoeveelheid afval enorm beperken. In ons magazijn en onze winkel wordt 100% van al het plastic- en papierafval gerecycled .

5. De merken waarmee we werken

We kiezen zorgvuldig merken die in dezelfde dingen geloven als wij. 90% van alle producten die we verkopen worden binnen de EU gemaakt, waardoor de ecologische voetafdruk en de impact op onze wereld worden verkleind. Volgende maand lanceren we ook ons ​​eigen assortiment prachtige basics, 100% geproduceerd in de EU om ervoor te zorgen dat we niet alleen de lokale economie en banenmarkt helpen groeien, maar dat producten op een schone en duurzame manier aan ons kunnen worden geleverd.

6. Ons boomplantschema

In samenwerking met partners heeft Hola BB tot nu toe meer dan 3.600 bomen geplant. Elke keer dat u een aankoop doet op Hola BB, steunt u niet alleen een duurzame winkel, maar helpt u ons ook actief om onze planeet groener te maken.

Ter ere van Dag van de Aarde 2023 helpen wij iedereen graag een handje om duurzamer te winkelen. Shop dus het hele weekend met gratis verzending bij bestellingen boven de 20€ met deze link of code EARTHDAY.

Bedankt voor uw voortdurende steun. Zonder onze klanten zouden we dit allemaal kunnen doen.

Fijne Dag van de Aarde 2023!

Olivia xx

Vorig artikel Vier Moederdag met Mayli Jewelry Collection
Volgend artikel Gwenns top 10 favoriete producten